DR. HERTELENDY EGYEDI KÉSZÍTMÉNYEK PATIKÁNK LABORATÓRIUMÁBÓL

Kérdése van? Hívjon minket! +36209648418

Kiemelt ajánlataink
FONTOS INFORMÁCIÓK!
 
A "2006 évi XCVIII. biztonságos és gazdaságos gyógyszer- és gyógyászatisegédeszköz-ellátás, valamint a gyógyszerforgalmazás általános szabályairól" szóló törvény 2022. január 1-től érvényes módosítása miatt a a futárszolgálattal történő gyógyszer házhozszállítás MEGSZŰNIK!
2022.január elsejétől, mivel a webáruházunkban forgalmazott összes egyedi magisztrális készítményünk a gyógyszertörvény módosításának hatálya alá esik, így megszűnik a GLS futárszolgálati szállítási lehetőség, kizárólag a "személyes átvétel gyógyszertárunkban" szállítási mód választható!
Megértésüket köszönjük!
.
Dr. Hertelendy Márti vagyok, a Szent Benedek Gyógyszertár vezetője.
Patikai webáruházunk termékei, egyedi magisztrális gyógyszerkészítmények.
Hajmáskéren, a Szent Benedek Gyógyszertárban, vidéki kispatikánk laboratóriumában készítem saját egyedi receptjeim alapján a Dr. Hertelendy patikai krémeinket, szívem szeretetével.
A mi történetünk az ekcémás börtünetek kezelésével kezdődött. Körülbelül tíz éve egy ismerősöm megkeresett, hogy keverjek valami jót, az ekcémás kislánya bőrére.  Az első saját krémem az ekcéma krém volt, ami  végül elidított egy évekig tartó folyamatot, az egyedi magisztrális készítmények tervezését, készítését. 
Azóta már több mint 120 féle, egyedi receptem alapján készülő krémünk van.
Dr. Hertelendy készítményeink segítséget nyújtanak az ekcémás bőrtünetektől,  a kakaóvajas, C-vitaminos krémeken keresztül, a pszoriázisos fejbőr kezelésében. 
Falusi patikusként számomra lényeges, hogy a Dr. Hertelendy krémeink mellé gyógyszerészi tanácsokat is kaphassanak Megrendelőink. 
Fontos, hogy ne csak egy webshop megrendelést rögzíthessen a Látogató, hanem tudjon bőrtüneteivel kapcsolatban segítséget kérni, ha szüksége van rá.
Messengeren bátran kérjen segítséget, ha bizonytalan a krémválasztásban!
Köszönjük, hogy patikánk webáruházában vásárol,
üdvözlettel:
A Szent Benedek Gyógyszertár csapata! 
"Szeretettel készítve Tőlünk Önnek ️️️"

A webáruház üzemeltetője: Dr. Hertelendy és Társai kft.

Szent Benedek gyógyszertár 8192 Hajmáskér Tábori út 11.

Tel:88/460-150

 e-mail: ugyfelszolgalat@drhertelendy.com