DR. HERTELENDY EGYEDI KÉSZÍTMÉNYEK PATIKÁNK LABORATÓRIUMÁBÓL

Jó szívvel kapok


KEDVES LÁTOGATÓ!

AMENNYIBEN ANYAGI LEHETŐSÉGEI SZŰKÖSEK ÉS NEM ENGEDHETI MEG MAGÁNAK,

HOGY WEBÁRUHÁZUNKBAN VÁSÁROLJON,

NÉZZEN SZÉT EBBEN A KATEGÓRIÁBAN!

 


A "JÓ SZÍVVEL KAPOK" TERMÉKEKBŐL DÍJMENTESEN VÁLASZTHAT MAXIMUM KÉT DARAB KÜLÖNBÖZŐ FÉLE KÉSZÍTMÉNYT INGYENES ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL.

TEGYE A VÁLASZTOTT KÉT TERMÉKET A KOSARÁBA ÉS HASZNÁLJA EGÉSZSÉGGEL A DÍJMENTESEN RENDELHETŐ KÉSZÍTMÉNYEINKET, AMELYEKET SEGÍTŐSZÁNDÉKÚ VÁSÁRLÓINK FIZETTEK KI ÖNNEK!

Az ismertető szövegrész alatt találja a "Jó szívvel kapok" készítményeket!

Ez a kategória egy merőben újszerű társadalmi szerepvállalást, önzetlen segítséget céloz meg, olyan emberek számára, akiknek szüksége lenne Dr. Hertelendy készítményekre, viszont anyagi lehetőségeikben korlátozottak és nem engedhetik meg maguknak a webshopos vásárlást.

Mivel az általunk készített egyedi magisztrális gyógyszerkészítmények gyógyszernek minősülnek, ezért a gyógyszertörvény értelmében a patika, mint cég gyógyszert NEM AJÁNDÉKOZHAT!

Magánszemélyek közötti ajándékozás, az SZJA Tv 1. számú melléklet 7/2. pontja szerint adómenetes. Az ajándékozással történt vagyonszerzés, az illetéktörvény értelmében (I.Tv 11.a paragrafus 2. bekezdés) magánszemélyek között 150.000 Ft értékig illetékmentes, mindezekből adódóan sem az Ajándékozónak, sem az Ajándékot igénybevevőnek NEM keletkezik adó, vagy illetékkötelezettsége.

A "JÓSZÍVVEL KAPOK" kategóriában maximum 20 féle egyedi készítményt sorolunk be, amelyekből aki magát szűkös anyagi lehetőségei miatt rászorulóknak érzi, szabadon választhat két készítményt úgynevezett magánszemélyek által biztosított ajándékként ingyen! A megrendeléséről szállítólevelet állítunk ki és díjmentesen házhozszállítjuk Önnek!


Hogy működik ez????

A kategóriában minden készítmény nevében szerepel a "JÓ SZÍVVEL KAPOK" megnevezés, ami arra utal, hogy ezt a terméket INGYEN rendelheti és ingyen szállítjuk ki a megrendelésében megadott címre.


A "Jó szívvel kapok" kategóriában található termékeknél, a termék oldalon a részletek ikon alatt minden Ajándékozott vezetéknevének kezdőbetűjét, keresztnevét, a várost valamint az megrendelt termékek mennyiségét, kiszállításának dátumát feltűntetjük, a személyiségi jogok védelme mellett.
Íly módon is átláthatóvá és nyomonkövethetővé tesszük, hogy az Ajándék fogadása mikor, milyen városba került sor.

Adatvédelmi okok miatt csak a vezetéknevének a kezdőbetűje szerepelhet mind az Ajándékozónak, mind az ajándékot fogadónak, ezért a termék oldalon a részletek kategóriában pl: K. Katika, Dunavarsány, 2 db,2019.03.30 megjelölés szerepelhet.

Patikánk is részt vállal ebben a segítő, társadalmi szerepvállalást célozó kampányban oly módon, hogy patikánk átvállalja a házhozszállítás költségét, íly módon teljesen ingyen házhozszállítva juthat hozzá a Rászoruló az ingyen megrendelt készítményhez.


A "JÓ SZÍVVEL KAPOK KATEGÓRIÁBÓL TÖRTÉNŐ MEGRENDELÉS SZABÁLYAI:

A jó szívvel kapok kategóriákból egy megrendeléskor MAXIMUM KÉT DARAB KÜLÖNBÖZŐ FÉLE KÉSZÍTMÉNYT VÁLASZTHAT KI a Megrendelő. Az ettől eltérő megrendelés esetén a kiválasztott többi tételt (ide értve a többszörös darabszámot is) töröljük a megrendelésből, az ingyenes házhozszállítás kijátszásának védelmében.


Kizárólag kéthavonta egy alkalommal rendelhet ugyanaz a "vásárló" a JÓSZÍVVEL KAPOK KATEGÓRIÁBÓL KÉSZÍTMÉNYEKET, ezzel védjük az Ajándékozókat, hogy minden nap akár többször is ugyanaz a "Vásárló" ajándékokat gyűjtögessen.


Figyeljük a megrendelések gyakoriságát a "Jó szívvel kapok" kategóriában és amennyiben visszatérő "vásárlóként" két hónapon belül akar valaki ingyenesen rendelni, a megrendelését halasztott megrendelésként kezeljük, emailben tájékoztatjuk, hogy mikor tellik le a két hónap és csak ezt követően postázzuk a rendelését, amennyiben e-mailben visszajelez, hogy akkor is igényt tart majd rá.


Ha esetleg akkor már nem tartana igényt a rendelésére, akkor a termékek visszakerülnek a "Jó szívvel kapok" kategória készletébe.

A JÓ SZÍVVEL KAPOK KATEGÓRIÁBÓL RENDELT KÉSZÍTMÉNYEK TOVÁBBÉRTÉKESÍTÉSE SZIGORÚAN TILOS!
MIÉRT CSINÁL EGY PATIKA ILYEN SEGÍTŐ KEZDEMÉNYEZÉST?

Azért, mert tudjuk, hogy szükség van rá. Sokan kisnyugdíjasként, vagy minimálbérből élő emberként nem tehetik meg, hogy a webshopunkból rendeljenek, holott nekik is fájhat a derekuk, vagy épp az Ő gyerekének is lehet ekcémás a bőre.

Többletköltséget és többlet adminisztrációs munkát vállalunk magunkra, mindezt azért, mert hiszünk abban, hogy jó célt szolgálunk. Tudjuk, hogy ezzel segítünk és megtehetjük.


MI TÖRTÉNIK, HA VALAKI NEM RÁSZORULÓ ÉS MÉGIS INGYEN RENDEL A JÓ SZÍVVEL KAPOK KATEGÓRIÁBÓL???

Mi hiszünk a tisztességben, akarunk hinni az emberek becsületében, ezért nem korlátozzuk a rászorulók körét, mindenkinek a saját lelkiismeretére bízzuk a Jó szívvel kapok kategóriából történő ingyenes megrendelést.

VISZONT:

HISZÜNK A KARMÁBAN IS, EZÉRT MEGGYŐZŐDÉSÜNK, HOGY MINDENKI AZT KAPJA VISSZA, AMIT AD!

Ebben a hitben, jó szívvel és szeretettel szolgáljuk ki azokat a Megrendelőket, akik a "Jó szívvel kapok" kategóriából rendelnek.