DR. HERTELENDY EGYEDI KÉSZÍTMÉNYEK PATIKÁNK LABORATÓRIUMÁBÓL

Jó szívvel veszek

    

OLVASSA EL SEGÍTŐ KEZDEMÉNYEZÉSÜNKET, ÉS A SZÖVEGRÉSZ ALATTI TERMÉKEKBŐL VÁSÁROLHAT JÓSZÍVVEL!

Ez a kategória egy merőben újszerű társadalmi szerepvállalást, önzetlen segítséget céloz meg, olyan emberek számára, akiknek szüksége lenne Dr. Hertelendy készítményekre, viszont anyagi lehetőségeikben korlátozottak és nem engedhetik meg maguknak a webshopos vásárlást.

Mivel az általunk készített egyedi magisztrális gyógyszerkészítmények gyógyszernek minősülnek, ezért a gyógyszertörvény értelmében a patika, mint cég gyógyszert NEM AJÁNDÉKOZHAT!

Magánszemélyek közötti ajándékozás,  az SZJA Tv 1. számú melléklet 7/2. pontja szerint adómenetes. Az ajándékozással történt vagyonszerzés, az illetéktörvény értelmében (I.Tv 11.a paragrafus  2. bekezdés) magánszemélyek között 150.000 Ft értékig illetékmentes, mindezekből adódóan sem az Ajándékozónak, sem az ajándék igénybevevőjének NEM keletkezik adó, vagy illetékkötelezettsége.

A "JÓSZÍVVEL VESZEK" kategóriában  maximum 20 féle egyedi készítményt sorolunk be, amelyekből aki szeretne, "Jó szívvel vehet " és ezáltal adhat a rászorulóknak.

Aki ebben a kategóriában készítményt választ ki és tesz a kosarába, azzal  magánszemélyként ajándékoz egy általa választott készítményt valaki rászorulónak. A megrendelésében a "Jó szívvel veszek" termék kiszámlázásra kerül.

Hogy működik ez????

A kategóriában minden készítmény nevében szerepel a "JÓ SZÍVVEL VESZEK" megnevezés, ami arra utal, hogy ezt a terméket nem szállítjuk ki a megrendelésében, hanem a vásárlást követően feldolgozzuk a megrendelést és a "JÓ SZÍVVEL VESZEK termék, pl: Jó szívvel veszek hűsítő visszérkrém", amit kifizetett az adományozó,  feldolgozás után bekerül a "JÓ SZÍVVEL KAPOK" kategóriába, ahonnét a rászoruló 0 Ft-ért-ÁR NÉLKÜL- magyarul ingyen teheti be a kosarába.

A Jó szívvel veszek kategóriában található termékeknél, a termék oldalon a részletek ikon alatt minden Ajándákozó vezetéknevének kezdőbetűjét, keresztnevét, a várost valamint az ajándékozott termék mennyiségét, megvásárlásának dátumát feltűntetjük, a személyiségi jogok védelme mellett, egyfajta köszönet nyilvánításként.

A Jó szívvel kapok kategóriában aki ingyen jut hozzá az általa kiválasztott két készítményhez, a termék oldalon a részletek ikon alatt ugyanúgy feltűntetjük az Ajándékozott vezetéknevének kezdőbetűjét, keresztnevét, a várost, valamit a kiszállítás dátumát.

Íly módon is átláthatóvá és nyomonkövethetővé tesszük, hogy az Ajándéozó által megvásárolt termék mikor, milyen városba került.

Adatvédelmi okok miatt csak a vezetéknevének a kezdőbetűje szerepelhet mind az Ajándékozónak, mind az ajándékot fogadónak, így a termék oldalon a részletek kategóriában pl: K. Katika, Dunavarsány, 2 db,2019.03.30 megjelölés szerepel.

A patikánk is részt vállal ebben a segítő, társadalmi szerepvállalást célzó kampányban oly módon, hogy a patikánk átvállalja a házhozszállítás költségét, így teljesen ingyen  házhozszállítva juthat hozzá a Rászoruló, az ingyen megrendelt készítményhez.

Végiggondoltuk, hogy hogy tudunk úgy segíteni, hogy ne szembesüljünk a jószándékú kezdeményezésünk során sorozatos visszaélésekkel, ezért az alábbi szabályok elfogadása mellett juthat csak hozzá a Rászoruló az Ön által megvásárolt "Jó szívvel veszek" készítményhez:

  1.  A "jó szívvel kapok" kategóriákból egy megrendeléskor MAXIMUM KÉT KÉSZÍTMÉNYT VÁLASZTHAT KI  a Megrendelő. Kettőnél több készítmény megrendelése esetén a sorban következő többi tételt töröljük a megrendelésből, az ingyenes házhozszállítás kijátszásának védelmében.
  2. Kizárólag kéthavonta egy alkalommal rendelhet ugyanaz a "vásárló" a JÓSZÍVVEL KAPOK KATEGÓRIÁBÓL KÉSZÍTMÉNYEKET, ezzel védjük az Ajándékozókat, hogy minden nap akár többször is ugyanaz a "Vásárló" ajándékokat gyűjtögessen.
  3. Figyeljük a megrendelések gyakoriságát a "Jó szívvel kapok" kategóriában és amennyiben visszatérő "vásárlóként" két hónapon belül akar valaki ingyenesen rendelni, a megrendelését halasztott megrendelésként kezeljük, emailben tájékoztatjuk, hogy mikor telik le a két hónap és csak ezt követően postázzuk a rendelését, amennyiben e-mailben visszajelez, hogy akkor is igényt tart majd rá.
  4. Ha esetleg akkor már nem tartana igényt a rendelésére, akkor a termékek visszakerülnek a "Jó szívvel kapok" kategória készletébe.
  5. Aki ismer olyan Rászorulót a környezetében, akiről tudja, hogy szüksége lenne a "Jó szívvel kapok" kategóriából valamilyen kettő darab készítményre, akkor megvásárolhatja  a "Jó szívvel veszek készítményeket" célzottan annak felajánlva, akinek elszeretné küldetni. Ebben az esetben, a megrendelés folyamán a megjegyzés rovatban tűntesse fel az adományozott nevét, címét, telefonszámát, email-címét, hogy a futárszolgálat felvehesse a "Jó szívvel kapok" csomagot, amelynek szállítási költségét a patika állja.

MIÉRT CSINÁL EGY PATIKA ILYEN SEGÍTŐ KEZDEMÉNYEZÉST?

Azért, mert tudjuk, hogy szükség van rá. Sokan kisnyugdíjasként, vagy minimálbérből élve nem tehetik meg, hogy  a webshopunkból rendeljenek, holott nekik is fájhat a derekuk, vagy épp az Ő gyerekének is lehet ekcémás a bőre.

Többletköltséget és többlet adminisztrációs munkát vállalunk magunkra, mindezt azért, mert hiszünk abban, hogy jó célt szolgálunk. Tudjuk, hogy ezzel segítünk és megtehetjük. 

 

MI TÖRTÉNIK, HA VALAKI NEM RÁSZORULÓ ÉS MÉGIS INGYEN RENDEL A JÓ SZÍVVEL KAPOK KATEGÓRIÁBÓL???

Mi hiszünk a tisztességben, akarunk hinni az emberek becsületében, ezért nem korlátozzuk a rászorulók körét, mindenkinek a saját lelkiismeretére bízzuk a Jó szívvel kapok kategóriából történő ingyenes megrendelést.

VISZONT:

HISZÜNK A KARMÁBAN IS, EZÉRT MEGGYŐZŐDÉSÜNK, HOGY MINDENKI AZT KAPJA VISSZA, AMIT AD!

Ebben a hitben, jó szívvel és szeretettel szolgáljuk ki azokat a Megrendelőket, akik a Jó szívvel kapok kategóriából rendelnek.

A TERMÉKEK FELTÖLTÉSE FOLYAMATBAN VAN, 03,