Mondja el tapasztalatait!

 Számunkra fontos a tapasztalata, véleménye!

Facebook oldalunkon a Dr. Hertelendy féle egyedi magisztrális gyógyszerkészítmények  látogatók bejegyzéseinél, írja hogy milyen Dr. Hertelendy készítményeket használt és milyen tapasztalatai vannak a Dr. Hertelendy egyedi magisztálisokkal, krémeinkkel kapcsolatban.

HOGY KELL BEJEGYZÉST ÍRNI A FACEBOOK OLDALUNKON????

ASZTALI SZÁMÍTÓGÉPEN:  A kezdőlapon a jobb oldalon található rögtön a BEJEGYZÉS LÉTREHOZÁSA ablak, ami mellett a saját profilképe jelenik meg. Itt épp úgy tud írni és képet is csatolni, mintha üzenetet írna.

 

TELEFONRÓL:  A telefonos nézetben az oldal fejléce alatt kattintson a BEJEGYZÉSEK ikonra, alatta talál egy ikont "Írj valamit" szövegrésszel és a saját profilképével. Itt tud bejegyzést írni az oldalra és képet is csatolhat.

EXTRA KEDVEZMÉNY ÖNNEK!

Hogy ne legyünk hálátlanok, mi 10% kedvezményt adunk azoknak, akik adott hónapban a látogatók bejegyzései Facebook oldalon adnak visszajelzést, beszámolót, akár előtte - utána fotókal, akár anélkül. 

HOGY VEHETŐ IGÉNYBE A BEJEGYZÉS UTÁN JÁRÓ 10% KEDVEZMÉNY???

A beszámoló után igénybe vehető 10% kedvezményt, kizárólag az adott hónapban leadott megrendelésből érvényesítheti, mégpedig úgy, hogy ha rendel  WEBÁRUHÁZUNKBAN és  a megjegyzés rovatba írja bele a Facebook nevét és az "LB poszt" kifejezést. 


Pl: én magánszemélyként Hertelendy Márta néven vagyok a Facebookon, így ha posztolnék a látogatók bejegyzéseinél a facebook oldalamon, akkor a www.drhertelendy.com oldalunkon leadott megrendelésem megjegyzés rovatába azt írnám, hogy "Hertelendy Márta LB poszt" .


Amikor feldolgozzuk a megrendelést, megnézzük a látogatók bejegyzéseinél, hogy tényleg írt a tapasztalatairól, aztán módosítjuk a webáruházunkban leadott megrendelés összegét 10%-kal‼️

A megrendelésben mindenképpen tüntesse fel a megjegyzés rovatban a facebookon használt nevét és a LB poszt kifejezést, mert ez alapján veheti igénybe a kedvezményt!

Fontos, hogy utánvétes fizetést válasszon ilyenkor, mert csak akkor tudunk kedvezményt biztosítani a megrendelésre!