Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Csapkóné Virág Margit
2023.10.04
Amióta ezt a krémet, meg a dolgos kezek krémet használom az időnként kirepedező, száraz kezemre, magamra sem ismerek, mert nem repedezik be a kezem, puha, selymes lett a tapintása.
Előnyök: Védőbevonatot képez a bőrön, csak egy borsónyi kell belőle.
Hátrányok: Nem tudok róla.
Tiszai Csilla Bea
2023.08.12
Megkaptam a nagyobb kiszerwlést. Praktikus, egy borsónyi elegendő az ügyeletem(nővér vagyok) utáni kiszáradt kezeimnek. Kellemesen illatos narancs olaj és a többi hatóanyag pillanatok alatt beszívódott. Kellemes érzés, rég nem volt ilyen "táplált" érzése a kezeimnek. Sarok repedezés elleni 2 éve bizonyít, és most ez a kézkrém is egy varázslat.
Köszönöm Mártinak és csapatának, hogy "boszorkány konyhájukban" megalkotják. A fejbőrömre anno személyes beszélgetés után a sampont ajánlotta ami rendbe tette a fejbőrömet.
Hálásan köszönöm, és javaslom mindenkinek.
Brezanóczyné Lőrincz Katalin
2023.04.14
A hideg idő és a sok kézfertőtlenítés teljesen tönkretette a kezeimet. Sok krémet kipróbáltam, de sajnos nem segített egy sem. Egyszer csak rátaláltam drhertelendi weboldalra és itt találtam meg a berepedezett kezeimre a gyógyírt, amiért hálás vagyok Dr Hertelendy Mártinak, aki ezt a csodakrémet megalkotta. A javasolt borsónyi mennyiséget túllépve kenegettem fájó kezeimet, aminek már másnap szembetűnő eredménye lett. A bőröm pirossága elmúlt, a száraz bőr lehámlott, alatta szép egészségessé vált a bőröm, a repedezett részek hidratáltak, rugalmasak lettek. 2 hét használat után csodaszép bababőröm lett. Hálás köszönet érte! Mindenkinek ajánlom!
Előnyök: Szteroidmentes, gyorsan hat, csodás narancsillata van, luxusérzés kenni, a száraz bőrt kényezteti, gyógyítja.
Hátrányok: Ilyen nincs
Vélemény írása a termékről
Kötelező!
Értékelés:
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Nem fogadta el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza