DR. HERTELENDY EGYEDI KÉSZÍTMÉNYEK PATIKÁNK LABORATÓRIUMÁBÓL

Dr. Hertelendy Blog

Mindig akkor alakul ki egy pattanás, amikor nem kellene. Egy különleges esemény vagy összejövetel előtt, amelyet ráadásul még egy fotó is megörökít. Ismerős helyzet, ugye? Sajnos a pattanásoknak vannak enyhébb és extrémebb változatai is. Bármelyik csoportba is tartozol, bizonyára te sem szeretnél tovább rontani a helyzeten. A következő cikkben ezért a pattanásos bőr professzionális kezeléséről olvashatsz bővebben.Hogyan kezelhető az izomhúzódás?

Valószínűleg mindenki tapasztalta már életében legalább egyszer, hogy milyen kellemetlen tünetei vannak az izomhúzódásnak. Azok, akik kevesebbet mozognak, nekik még inkább érdemes tisztábban lenniük a főbb tüneteivel és kezelési módszereivel. A következő cikkben tehát erről lesz szó bővebben, valamint néhány speciális gyógyszerkészítménnyel is megismerkedhetsz közelebbről.

 

A megfázás, az influenza sok esetben olyan kellemetlen tünetekkel bombázhat minket, mint amilyen például az orrdugulás. Én például azon emberek közé tartozom, akik képtelenek elaludni orrdugulás mellett, s kénytelen vagyok valamilyen, erre a célra kifejlesztett gyógyszerkészítményt használni. Ha te is így vagy ezzel, akkor bizony érdemes elolvasnod a következő cikket. 

Az erős térd környéki fájdalom bizony mindig felhívja valamire a figyelmünket. Sok olyan ember van, akik nap mint nap ezzel az érzéssel kelnek fel. De feltehető a kérdés, hogy vajon mi okozza? A térdízületi fájdalom megnehezíti mindennapjainkat, ezért speciális kezelést igényel. A következő pár sorban ennek okairól és kezelési módszereiről lesz szó kicsit bővebben.

Hatásos készítmények pattanások ellen

Nincs is bosszantóbb dolog annál, mint amikor egy fontos esemény napjának reggelén pattanással az arcunkon ébredünk fel. Míg vannak, akiknek szökőévben egyszer jelenik meg az arcukon pattanás, addig mások életében visszatérő probléma is lehet. Bármelyik tábort is erősíted, fontos, hogy a megfelelő kezelési módszert válaszd. Így a következő cikkben néhány speciális, pattanás ellen készült termékkel ismerkedhetsz meg.

Főleg télen nagyon sokakat érint a száraz, kirepedezett bőr kellemetlensége, jól látható ez a drogériák alaposan kifosztott kézkrémes polcain. Azonban nem a hideg hónapok az egyetlen okai a problémás kézbőrnek, hanem az erős igénybevétel szintén nem kedvez az első számú védőrétegünknek. Mivel a repedezések jelenléte jelentősen növeli a különféle fertőzések kockázatát, ezért fontos megfelelően kezelésbe venni a sérült bőrfelszínt, amire a legideálisabb megoldást a kézvédő krémek jelentik.

korpás fejbőr

Nagyon kellemetlen tud lenni, amikor a fekete ruha vállain megjelennek a kis fehér elhalt hámsejtek azt jelezve, hogy a fejbőrrel valami nincs teljesen rendben. A fejbőrön a hámsejtek ugyanúgy cserélődnek, mint a test többi részén, és ezzel egészen addig nincs is probléma, míg a sejtcsere normálisan zajlik. Azonban amikor a sejtelhalás ritmusa túlságosan felgyorsul, akkor a gond egyből szembetűnővé válik, és a legtöbb ember ilyenkor azonnal kutatásba kezd, hogy mi a menete a korpás fejbőr kezelésének.

 

A visszértágulatok tönetei megnehezítik a mindennapokat, lábikragörcs, nehézlábérzés, égő fájdalmas és ödémás töneteket produkálva.

Kialakulása összefüggésben áll az életmóddal és az életkorral, genetikai hajlammal egyaránt. Kialakulásuk ülő, vagy egyhelyben álló munkát végző egyéneknél gyakoribb. Természetesen mint minden betegségnél, a visszeresség esetében a családi örökletesség is fontos befolyásoló tényezőként jelentkezik.

 

 

Ekcéma és öngondoskodás:

Ekcémás Betegek bőrápolása különös törődést igényel, mivel az ekcémát kiváltó okok nagyrésze, az életmódbeli szokásokra vezethetőek vissza. A vízminőségtől, a tusfürdők használatáig sokféle külső tényező befolyásolja az ekcémás bőr állapotát.

Mit tehetünk, hogy az ekcémát kiváltó tényezőket mérsékeljük, mivel kezeljük az ekcémás bőrt?

A Dr. Hertelendy egyedi magisztrális gyógyszerkészítmények történetét osztom meg első blogbejegyzésemben.

Kattintson a tovább gobra a cikk olvasásához....